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  • 1) Ominami K, Kushida O. Examining and comparing the validity and reproducibility of scales to determine the variety of vegetables consumed: validation study. JMIR Formative Research. 2024; 8: e55795.
  • 2) 望月泉美, 串田修, 赤松利恵, 村山伸子. 都道府県と保健所設置市及び特別区における飲食店等を通した食環境整備のマネジメント実施状況. 日本公衆衛生雑誌. 2022; 69(10): 833–840.
  • 3) Kurisaki R, Kushida O. Number of days required to estimate habitual vegetable variety: a cross-sectional analysis using dietary records for 7 consecutive days. Nutrients. 2022; 14: 56.
  • 4) 小山彩圭, 串田修, 赤松利恵, 村山伸子. 自治体における飲食店等を対象とした食環境整備制度の実施状況–栄養素等の基準の組合せと量的基準のウェブ検索–. 栄養学雑誌. 2021; 79(4): 212–218.

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