home
Research
Publication
People
Equipment
Access
Gallery
Link
All
Fat Bloom with nuts/ファットブルーム
Chocolate
Chocolate, left: cacao solid(dark spot), right: sugar(bright part)
Fat Bloom/ファットブルーム
Fat Bloom/ファットブルーム
Frozen mayonaaise left -15C, 9h, right -20C, 4h/冷凍マヨネーズ by
C. Ishibashi
Fat crystal maze/油脂結晶
Potato Starch/馬鈴薯デンプン
Raw Rice section/生コメ断面
left: surfece, right: iodine stain
Protein Crystal/タンパク質結晶
Collagen, AFM/コラーゲン
Campus
campus
DryBonito/鰹節 筋線維の横縞,横紋がみえる
DryBonito&Crystals/鰹節とアミノ酸?結晶 青や黄色の部分が結晶
DryBonito/鰹節 筋線維の配向により青く見える
DryBonito/鰹節 筋線維の配向によりオレンジに見える
DrySobaNoodle/そば乾麺(10%そば粉) そばの実由来の茶色い皮や糸のようなグルテンが見える scale bar 100 micron
Starch in DrySobaNoodle/そば乾麺(10%そば粉) 青や黄色はデンプン粒
Campus/Gingo
Award/JAOCS
Award/食品科学工学会中部支部
Award/色材協会
Previous
Next
Close
Created with Mobirise
Free Website Design Software